Het Parochiehuis Bakel

Agenda theater Bakel

Hieronder vindt u een overzicht van de aankomende evenementen in het Parochiehuis Bakel. Druk op “lees meer” of scroll verder naar onder voor uitgebreidere informatie over de voorstellingen. Alle openbare voorstellingen van het Parochiehuis worden ook aangekondigd in de regionale bladen.

U kunt direct kaartjes bestellen via Ticketview. De kaartjes kunt u betalen met iDEAL en vervolgens de kaartjes opslaan op uw telefoon of indien gewenst uitprinten. Bij de kaartjes zijn de garderobe en koffie of thee bij aanvang inbegrepen.

Nog geen
evenementen gepland

Onze aankomende evenementen zullen binnenkort op de website toegevoegd worden.

Datum

Volgt binnenkort

Entree

Volgt binnenkort

Toneelgezelschap De Klotlanders

decor3

Het toneelgezelschap De Klotlanders speelt de hilarische klucht:
Listige Oorlogslusten.

Een burgeroorlog is gaande, de royalisten van kolonel Achterhof vechten een bittere strijd uit met de republikeinen van generaal Karrespoor. Op de scheidslijn van de oorlog staat ‘Tanja’ s thuis’, een bordeel waar Tanja de scepter zwaait. Minou, Alexa en Colette werken met andere ambities.

Zin in een avondje lachen en plezier?!

www.deklotlanders.nl

Zaterdag 20 april 2024
Aanvang: 20.15
Kaartjes: Uitverkocht!

Uitverkocht

Gospelgroep B-Light en Zanggroep PABO

Uitverkocht

Eén podium, dubbele passie. Een avond vol muzikale diversiteit met Gospelgroep B-Light en Zanggroep PABO.

Gospelgroep B-Light is eind 2022 opgericht. Deze groep brengt een soulvol repertoire van zowel traditionele als moderne black gospel en omarmt toewijding, harmonie en saamhorigheid. De zangers en zangeressen vormen een muzikale familie. Met hun enthousiasme en bevlogenheid krijgen zij het publiek van de stoelen en benadrukken zij de kracht van samen zingen.

Zanggroep Pabo is geboren en getogen in Helmond en is op weg naar haar 55-jarig bestaan. Op het podium voeren enthousiasme, energie, een sprankelende performance én natuurlijk zang de boventoon. De leden zijn van alle leeftijden, van jong tot ouder, en dat staat garant voor een unieke sound. Zanggroep Pabo verrast telkens weer met een bijzonder veelzijdig repertoire.

Dat smaakt naar meer…

Zaterdag 13 april 2024
Aanvang: 20.15
Kaartjes: Uitverkocht!

Disclaimer Parochiehuisbakel.nl

Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. Parochiehuis Bakel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Parochiehuis Bakel behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Parochiehuis Bakel.