Het Parochiehuis Bakel

Agenda theater Bakel

Hieronder vindt u een overzicht van de aankomende evenementen in het Parochiehuis Bakel. Druk op “lees meer” of scroll verder naar onder voor uitgebreidere informatie over de voorstellingen. Alle openbare voorstellingen van het Parochiehuis worden ook aangekondigd in de regionale bladen.

U kunt direct kaartjes bestellen via Ticketview. De kaartjes kunt u betalen met iDEAL en vervolgens de kaartjes opslaan op uw telefoon of indien gewenst uitprinten. Bij de kaartjes zijn de garderobe en koffie of thee bij aanvang inbegrepen.

Koekla
Met kabouter Thijm

Poppentheater Koekla met een grappige kleurrijke peuter/kleutervoorstelling over kabouter Thijm.

Zondag 15 september

Cabaretpoel
Vier keer geluk

Zaterdag 21 september

De Briljantjes Koffieconcert

Vier vrolijke dames, die samen voor veel vermaak zorgen. Leuke, gezellige en vooral nederlandstalige liedjes.

Zondag 13 oktober

Carnavaleske avond

Een avond met een lach. Optredens van vijf verschillende artiesten. Gepresenteerd door Hans Verbaarschot.

Zaterdag 2 november

Koekla met kabaouter Thijm

decor3

Kabouter Thijm woont in een gezellige oranje pompoen. Hij beleeft een mooi avontuur met zijn vriendjes: varkentje, muis, trol en elfje.

Vanaf 3 jaar.

www.koekla.nl

Zondag 15 september
Aanvang: 14.30
Kaartjes: € 7,-

Optreden kabouter Koekla

Cabaretpoel Vier keer leuk

Cabaretpoel Bakel

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.

Bij de Cabaretpoel spelen vier aanstormende Cabaret-talenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond  met vier uiteenlopende cabaretgenres.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst.

www.cabaretpoel.nl

Zaterdag 21 september
Aanvang: 20.15
Kaartjes: € 10,-

De Briljantjes: Koffieconcert

decor3

Vier vrolijke dames, die samen voor veel vermaak zorgen. Ze brengen leuke, gezellige liedjes.

Vooral Nederlandstalige nummers zoals: laat de zon in je hart, je loog tegen mij, huishoudbeurs, hartendief en nog veel meer.

Kom, zing en dein mee op de muziek.

wwwww.debriljantjes.com

Zondag 13 oktober
Tijd: 11.00 tot 13.00
Kaartjes: € 5,-

Briljantjes koffieconcert Bakel

Carnavaleske avond

Carnavalsavond Bakel

Een avond met een lach.

Gepresenteerd door Hans Verbaarschot met de volgende artiesten: René van Boxtel, Koran Manders, Hans Keeris, Rob van Elst en Hans Verbaarschot.

Zaterdag 2 november
Aanvang: 20.15
Kaartjes: € 15,-

Disclaimer Parochiehuisbakel.nl

Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. Parochiehuis Bakel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Parochiehuis Bakel behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Parochiehuis Bakel.