Het Parochiehuis Bakel

De Faciliteiten van Parochiehuis Bakel

Willibrorduszaal

Deze grote zaal is geschikt voor allerlei evenementen en bijeenkomsten tot 140 personen met een podium dat mogelijkheden biedt voor diverse licht- en geluidseffecten en een vaste beamer met een royaal scherm. De zaal beschikt tevens over een knusse bar, waar u tegen uiterst redelijke prijzen kunt genieten van een scala aan drankjes.

Specificaties geluid grote zaal

  • Mixrack met 4 microfoon kanalen
  • Cd-speler
  • Draadloze headset en/of microfoon.
  • Multykabel ± 10 mtr met 4 x xlr input, 2 x uit (links/rechts)
  • Diverse microfoon statieven
  • Diverse draadgebonden microfoons (hoofdzakelijk spraak/zang)
  • Speakers: actieve RCF art200 (2x gevlogen op vaste punten). Eventueel is via xlr in te prikken rechtstreeks in deze speakers, mocht een eigen mengtafel gebruikt worden.
  • Licht via dmx aan te sturen, eigen 12 kanaals mixer is aanwezig (Showtec Lite 12) eventueel is eenvoudig eigen dmx tafel in te prikken.

Kleine zalen

De onlangs geheel gerenoveerde kamers 1 t/m 4 zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. De verschillende kleurstellingen bieden een frisse, uitnodigende aanblik. 

Zaal 1

Zaal 2

Zaal 3

Zaal 4

Disclaimer Parochiehuisbakel.nl

Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. Parochiehuis Bakel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Parochiehuis Bakel behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Parochiehuis Bakel.